Fundacja Opieki Nad Zwierzętami Bezdomnymi "Przytulisko" - w Nowym Domu - Madame, suka, 9 lat wstecz

Madame (ID: 76) - w Nowym Domu

Data dodania ogłoszenia: 22:22, 27.10.2012 | Aktualizacja: 13:01, 15.10.2017

Madame

Imię: Madame
Płeć: suczka

Status: Ma Dom.

Wątek na:

Madame ma 10 lat, ta urocza sunia spędziła niemal całe życie w schronisku.... Trafiła do nas jako szczeniaczek, wówczas nie znalazła domu... dorastała, jej rysy i budowa mężniały - jej szanse z każdym dniem malały. Teraz dzieli los dziesiątków tysięcy braci i sióstr, skazanych na schronisko... Nie może już dłużej czekać! Taki ogrom miłości marnuje się w schronisku, zamiast żyć dla kogoś, dać komuś swoją radość! Madame jest bezkonfliktową sunią, zarówno dobrze dogaduje się z psiakami jak i z suniami. Dla ludzi jest pieszczotliwa, do obcych bardzo szybko się przekonuje. Bardzo lubi biegać po otaczających schronisko łąkach. Nie boi się smyczy, jednak czasem ciągnie - psiakom wychodzącym tak rzadko trudno opanować emocje. Jedyne co zna to życie w psim bidulu. Nie wie co to znaczy mieć swój kocyk i pełną miseczkę tylko dla siebie. Tutaj wszystkim musi się dzielić z innymi psiakami: budą, miską i dobrą ręką wolontariusza... Madame zasługuje na odmianę losu!! Madam swoim spojrzeniem pełnym bólu i oczekiwania łamie nasze serca. Czy w ogóle kiedykolwiek znajdziemy dla nie dom? Jak długo jeszcze będziemy prosić Was o pomoc dla tej suni? :( Sunia jest wysterylizowana, szczepiona i odrobaczana.
Filmik z Madame: youtube.com/watch?v=LtQBqJzsrzk