Fundacja Opieki Nad Zwierzętami Bezdomnymi "Przytulisko" - w Nowym Domu - Milka i Fuks, suka, 8 lat wstecz

Milka i Fuks (ID: 284) - w Nowym Domu

Data dodania ogłoszenia: 12:57, 08.09.2019 | Aktualizacja: 13:15, 08.09.2019

Milka i Fuks

Imię: Milka i Fuks
Płeć: suczka

Status: Ma Dom.

Milka i Fuks 5 lat temu znalazły wspólny dom, wczoraj jak śmieci zostały odwiezione do schroniska. Smutek i złość wypełnia nas od stóp do głów :( Szukamy im pilnie domu razem lub osobno :( Fuks jest czekoladowym słodziakiem, bardzo przyjaznym, choć charakternym więc niekoniecznie nadaje się do domu z dziećmi. Milka to przyjazny aniołek w psiej skórze, przytulaśna i łagodna. Szukają domu, nie boksu, nie budy. Ładnie chodzą na smyczy. Mają około 8 lat. Jeżeli decydujesz się na psa, miej na uwadze, że jest istotą społeczną - kocha towarzystwo, spacery, zainteresowanie. Znudzony pies, to nieszczęśliwy pies, który często zaczyna broić. Nie dlatego, żeby dokuczać, stara się czymś zająć, rozładować energię. Nie bierz psa na chwilę. Schronisko to nie wypożyczalnia. Nie jesteś pewien/pewna, czy adopcja to dobry pomysł? Nie wykorzystuj skrzywdzonych zwierząt do swoich eksperymentów.

Inne:
MOGĄ BYĆ WYDANE OSOBNO