Fundacja Opieki Nad Zwierzętami Bezdomnymi "Przytulisko" - Za Tęczowym Mostem (*) - Azorek, pies, 12 lat wstecz

Azorek (ID: 278) - Za Tęczowym Mostem (*)

Data dodania ogłoszenia: 14:55, 09.02.2017 | Aktualizacja: 12:54, 15.10.2017

Azorek

Imię: Azorek
Płeć: piesek

Status: Za Tęczowym Mostem (*)

Azorek był szczęśliwym psiakiem, kochał i był kochany. Niestety ukochana Pani zmarła, psiakowi runął cały świat. Rodzina niezainteresowana opieką nad psią sierotką pozbyła się problemu... Oddany pod opiekę naszej fundacji próbuje na nowo odzyskać grunt pod łapkami. Jest już staruszkiem, ma ponad 10 lat. Na jesień życia spotkała go wielka tragedia, serduszko pękło na milion kawałeczków. Azorek potrzebuje spokojnego, cichego domu, w którym nowa rodzina pokocha go całym sercem. Ten psiak nikomu nie zrobi krzywdy, jest spokojny i bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Jest maleńki i z pewnością zmieści się w każdym, nawet najmniejszym mieszkanku. Marzy o kawałeczku podłogi z własnym kocykiem i miseczką. Jest naprawdę malutkim pieskiem, ma urocze, oklapnięte uszko, które całkiem skradło serca wolontariuszy. Nie sposób nie pokochać tak słodkiego seniorka! Ten uroczy maluszek w podzięce odpłaci się wiernością i przywiązaniem. Azorek w nowym domku mógłby zamieszkać z innymi psiakami. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.