Fundacja Opieki Nad Zwierzętami Bezdomnymi "Przytulisko" - Szuka Domu! - Sufler, pies, 12 lat wstecz

Sufler (ID: 244) - Szuka Domu!

Zostań moim wirtualnym opiekunem!

Data dodania ogłoszenia: 20:23, 08.02.2017

Sufler

Imię: Sufler
Płeć: piesek

Status: Szuka Domu! Przebywa w Schronisku.
Numer ID w schronisku: brak danych o numerze

Wątek na:

ZOSTAŃ MOIM WIRTUALNYM OPIEKUNEM!

Sufler to ofiara wakacji, do schroniska trafił prosto z ulicy - głodny, spragniony, zmęczony. To bardzo grzeczny, pozytywny i towarzyski psiak. Lgnie do ludzi i niesamowicie pragnie z ludźmi kontaktu. W obecności wolontariuszy i pracowników nie wykazuje zupełnie zainteresowania pełną miską, mimo głodu - chce nacieszyć się każdą minutą u boku człowieka. Nie znamy historii Suflera - czy miał dom? Pewnie nie - miał właściciela - to pewne. Na smyczy nie potrafił chodzić, jednak z każdym kolejnym spacerem idzie ładniej. Jest psiakiem silnym i całkiem energicznym jak na swój wiek (ma 11-12 lat). Idealny byłby dla niego dom z ogrodem, ale i częste spacery. W schronisku nie zupełnie sobie radzi. Nie potrafi nawiązać kontaktu z innymi psiakami, siedzi samotny w ciasnym kojcu, wyczekując wolontariuszy z noskiem wciśniętym między kraty. Bardzo pragniemy jego lepszej przyszłości. Staramy się wszystkim naszym psiakom zapewnić godne życie, mimo ciągłych problemów i skromnych możliwości finansowych, nigdy jednak nie zastąpimy im ciepłego domu pełnego ciepłych kochających ludzi. Sufler zasługuje na lepsze jutro. Dla Niego każdy dzień to wyczekiwanie lepszej przyszłości. Kiedy ona nadejdzie? Filmik z psem: https://youtu.be/h7_Wrgxr5w8 Sufler jest zaszczepiony i wykastrowany, powinien dostawać suplementy na stawy.

Sterylizacja/Kastracja: Tak

Kontakt w sprawie adopcji/pomocy:
Ola ,Monika
Tel. 668332546
e-mail: pisarczyk.aleksandra@gmail.com

UWAGA!!!
Kontaktując się z przytuliskiem należy podać Numer Identyfikacyjny zwierzaka w przytulisku!
Sufler ma numer identyfikacyjny - Przepraszamy - brak danych o numerze