Kangurek (piesek)

62012
października
Aktualizacja strony

Ze względu na brak czasu wolontariuszy, ogłoszenia psiaków niestety nie zostały jeszcze dodane. Psów do adopcji jest dalej w okolicy 200, a tylko garstka ludzi do pomocy. Dołożymy wszelkich starań, aby do połowy października wrzucić na stronę wszystkie psiaki. Mamy nadzieję, że uda nam się dzięki temu zachęcić kogoś do adopcji.

Dodane przez: Anashar

52012
marca
Witamy na stronie Przytuliska!
Fundacja opieki nad Zwierzętami bezdomnymi "Przytulisko" wita na nowej stronie!

Będziemy tutaj prezentować psiaki z naszego Przytuliska, których w aktualnym momencie jest prawie 200.

Psy najpilniej potrzebują domów, a także wsparcia w postaci datków na leczenie i podstawowe zabiegi min. sterylizację a także jedzenie. Niestety do tej pory Przytulisko było mało znane, przez co środków finansowych nie wystarczało zawsze na wszystkie potrzeby ale pragniemy to zmienić!

Wszystkich chętnych na adopcję zapraszamy do przeglądnięcia naszych psiaków - nie mamy jeszcze wszystkich umieszczonych na stronie, ale na dniach będą dodawane kolejne psiaki i wkrótce mam nadzieję, uda nam się pokazać je wszystkie. Dlatego zachęcamy do odwiedzania strony a także pomocy naszym podopiecznym.

W niedzielę z Krakowa do Zbludowic pojedzie transport z karmą - ponad 200kg karmy podarowanej przez Fundację Psi Los z Krakowa (www.psilos.org) za co serdecznie dziękujemy!

Jednak karma nie starczy na długo przy takiej ilości psiaków - dlatego prosimy o adopcje, chociaż wirtualne a także wsparcie naszych działań i pomoc Braciom Mniejszym!

Dodane przez: Anashar