Kangurek (piesek)

82017
lutego
1 % podatku

Fundacja także w tym roku ogromnie liczy na Waszą pomoc i wsparcie. W dalszym ciągu można przekazywać 1% podatku, który pomoże nam opłacić m.in. leczenie psów.

Fundacja Opieki nad Zwierzętami Bezdomnymi Przytulisko
Nr KRS 0000265951

Podajemy także dane konta gdyby ktoś chciał nas wspomóc groszem:

Nadwiślański Bank Spółdzielczy w Solcu Zdroju Filia Busko
Konto: 38 8517 0007 0010 0197 8599 0001

SWIFT - POLU PL PR
Iban PL38851700070010019785990001

paypall adoptuj.uratuj@gmail.com

Za wszystkie datki ogromnie Wam dziękujemy

Dodane przez: chucho19

82017
lutego
Uwaga

UWAGA! SCHRONISKO JEST W TRAKCIE LIKWIDACJI I NIE PRZYJMUJEMY NOWYCH PSÓW .

Dodane przez: chucho19

292012
Zapraszamy do adopcji!

Strona już zaktualizowana! Zachęcamy do przeglądania ogloszeń i przede wszystkim - ADOPCJI!

U nas możecie znaleźć prawdziwego przyjaciela, na dobre i na złe, który pokocha Was bezinteresownie.

282012
Zmiany, zmiany, zmiany...

Niedługo zakończymy dodawanie psiaków i aktualizacje ogłoszeń, dlatego zachęcamy do zaglądania na naszą stronę!

I przede wszystkim - zachęcamy do adopcji!

Pamiętaj!

NIE KUPUJ - ADOPTUJ!!!

272012
Aktualizacja ogłoszeń

Jesteśmy w trakcie uzupełniania bazy psów, a także ich opisów. Prosimy o cierpliwość, w ciągu kilku dni wszystko będzie na swoim miejscu :)

62012
Aktualizacja strony

Ze względu na brak czasu wolontariuszy, ogłoszenia psiaków niestety nie zostały jeszcze dodane. Psów do adopcji jest dalej w okolicy 200, a tylko garstka ludzi do pomocy. Dołożymy wszelkich starań, aby do połowy października wrzucić na stronę wszystkie psiaki. Mamy nadzieję, że uda nam się dzięki temu zachęcić kogoś do adopcji.

52012
marca
Witamy na stronie Przytuliska!
Fundacja opieki nad Zwierzętami bezdomnymi "Przytulisko" wita na nowej stronie!

Będziemy tutaj prezentować psiaki z naszego Przytuliska, których w aktualnym momencie jest prawie 200.

Psy najpilniej potrzebują domów, a także wsparcia w postaci datków na leczenie i podstawowe zabiegi min. sterylizację a także jedzenie. Niestety do tej pory Przytulisko było mało znane, przez co środków finansowych nie wystarczało zawsze na wszystkie potrzeby ale pragniemy to zmienić!

Wszystkich chętnych na adopcję zapraszamy do przeglądnięcia naszych psiaków - nie mamy jeszcze wszystkich umieszczonych na stronie, ale na dniach będą dodawane kolejne psiaki i wkrótce mam nadzieję, uda nam się pokazać je wszystkie. Dlatego zachęcamy do odwiedzania strony a także pomocy naszym podopiecznym.

W niedzielę z Krakowa do Zbludowic pojedzie transport z karmą - ponad 200kg karmy podarowanej przez Fundację Psi Los z Krakowa (www.psilos.org) za co serdecznie dziękujemy!

Jednak karma nie starczy na długo przy takiej ilości psiaków - dlatego prosimy o adopcje, chociaż wirtualne a także wsparcie naszych działań i pomoc Braciom Mniejszym!